Communicatie en vormgeving bij The Food Line-up

2017
Amsterdam
The Food Line-up
Communicatie en vormgeving

Afgelopen zomer heb ik een tijdelijke ├ęchte baan gehad. Van juni tot september heb ik The Food Line-up geholpen met hun communicatie en vormgeving tijdens een hectische periode. Twee dagen per week verliet ik mijn freelance bureautje thuis om plaats te nemen aan een bureau in het bedrijf in Amsterdam.

Het voelde goed om in team verband te werken en op deze manier veel mee te denken en invloed te hebben over de communicatie (intern en extern) en vormgeving.

The Food Line-up is een fantastisch fris en jong bedrijf met veel energie. Dat zorgt voor mooie eetbelevingen tijdens congressen, feesten of festivals.
De werkwijze van The Food Line-up heb ik beschreven in een infographic.
Die kun je hier bekijken!
Wil je nog meer weten over The Food Line-up? Kijk dan hier!