EETWINKEL ZUUVER IS NU AL OPEN!

De logostickers zitten op de ramen, het krijtbord staat buiten en de vitrine ligt vol lekkers! Eetwinkel Zuuver is sinds 30 oktober geopend. Gisteravond heb ik mij natuurlijk direct laten verwennen door Zuuver. Ik kwam thuis met een groot stuk lasagne, een bakje salade met aardappels, vlees, appel en doperwten en een chocolademousse. Voor-, hoofd- en nagerecht dus en het heeft me erg goed gesmaakt. Wanneer je op een avond geen zin hebt om te koken is Eetwinkel Zuuver de plek om een gezonde en lekkere maaltijd vandaan te halen.
Met het zien van de foto’s van de winkel voelde ik me wel trots. Het is de eerste keer dat ik een huisstijl voor een winkel heb ontworpen, maar hopelijk niet de laatste!

www.eetwinkelzuuver.nl
Eetwinkel Zuuver op Facebook

Nieuws_Zuuver_700px