Ongehoord

2017
Groningen
Simplon
Ongehoord

Elke eerste vrijdagnacht van de maand ben ik in Groningen. Op deze avond is het tijd voor het dance-concept Ongehoord in Poppodium Simplon met DJ’s Node, Strano, Avtur en Beatstra en VJ’s Wendy Eggen en ikzelf!

Omdat Simplon vond dat een echte goede clubavond bij hun nog niet bestond hebben deze DJ’s en VJ’s de handen ineen geslagen om dit te realiseren. Tegenwoordig maken ook Simplon-medewerkers Talitha en Chanella maken deel uit van deze
Ongehoorde party crew.

Het idee van de muziek kwam van de DJ’s: Verschillende elektronische muziekstijlen die tijdens Ongehoord tomeloos met elkaar gemixed worden. Techno, Drum&bass, Beats of Electro het kan allemaal. Van beats uit de nabije toekomst tot classics uit een niet zo ver verleden. Het is namelijk zo jammer dat in Groningen genres niet met elkaar gemixt worden terwijl er veel mensen zijn die net zo graag dansen op Drum and Bass als op Techno.

Met deze briefing in gedachten hebben Wendy en ik een visueel sterke identity opgezet waarbij het concept van mij komt en het grootste deel van de uitwerking door Wendy verzorgd wordt. De nachten zelf willen wij natuurlijk niet missen, dus zorgen we met onze visuals voor een mooie totaalbeleving van de identity die we opgezet hebben.